Yankee Candle White Chocolate Apple behoort tot de USA Exclusives en daar ben ik enorm zuinig op. Helemaal omdat ik van deze geur maar één tart heb. Krent als ik ben durf ik het dan niet te branden. Want wat als ik het heel lekker vind? Dan kan ik nooit meer aan die geur komen! Maar… gisteravond durfde ik het toch aan.

The incredible blend of two delicious treats . . . a juicy, just-picked apple with a crisp coating of luscious white chocolate.

Droog ruikt de tart vooral naar appel met een lichte noot van iets zachts en romigs. De chocolade is niet herkenbaar, opzich ook logisch gezien er in witte chocolade geen cacaopoeder, maar cacaoboter zit.
Brandend herken je dat ook wel, de geur is voornamelijk die van appels, maar ergens tussendoor krijg je een snufje zacht zoet en romig mee.

Ik vind de geur vooral erg veel appel.
Wat zuur ook, het ruikt wat naar een zoetzure appel waar je net een hap uit hebt genomen. Dat sappige, zoetzure en licht bittere van de schil. De zachte geur van de witte chocolade is niet constant aanwezig.

Houd je van appels en niet van al te zoet, kun je deze geur zeker waarderen. Voor mij is het iets teveel appel en ik had gehoopt op wat meer zoetigheid van de chocolade. In dit geval is het dus niet eens zo vreselijk zonde dat ik het toch gebrand heb.

Nu maar eens zien wat mijn volgende USA exclusive op de brander wordt.