Yankee Candle Vanilla wordt als volgt omschreven:

“De zuivere vanillegeur is zoet en ingetogen maar ook gesuikerd en romig en… altijd verleidelijk”

Top: suiker
Mid: vanille | orchidee
Basis: vanille | witte muskus

(Topnoot is de eerste indruk van het parfum, de middelste noot is het belangrijkste orgaan van de geur en de basis is de laatste indruk)

Deze vanillegeur is weer anders dan de anderen die ik ken. Meestal zijn vanillegeuren heel zoet en ruikt het naar de echte bakkersvanille. Deze niet. Deze ruikt zachter en poederig, waarschijnlijk door de muskus. Het is een aangename en zachte geur die lichtzoet is en vooral heel lief ruikt. De geur, het label en de kleur passen perfect bij elkaar. Rust.

Yankee Candle Vanilla

De geur is niet heel sterk aanwezig. Ook niet in een tart. In de jar ruik ik de geur bij vlagen, in de tart iets sterker maar niet veel. Bij Vanilla vind ik het aangenaam. Het zou een goede zijn in ruimtes waar je bezoek ontvangt. Ik brand deze kaars graag overdag, als ik even moet ontspannen of net voordat ik bezoek krijg zodat de kamer net even wat aangenamer en warmer ruikt.

Wat mij betreft een pareltje van Yankee Candle. Het is geen favoriet maar wel een geur die ik graag op voorraad heb. De lichtzoete vanille mengt perfect met de muskus en de orchidee. De suiker is echt nauwelijks aanwezig.

Vanilla is opgenomen in het vaste assortiment van Yankee Candle en bij alle Nederlandse verkooppunten verkrijgbaar.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Vanilla
Author Rating
5