Yankee Candle Under The Palms is als een koele, verfrissende schaduw, een weelderige, groene geur van zeegras, palmbladeren en kokos.

Under the Palms is inmiddels retired en wordt dus niet meer geproduceerd door Yankee Candle. Één voordeel: deze geur wordt nu veel aangeboden met korting! Ik kocht twee tarts voor slechts € 1,- per stuk in een bloemenzaak vlakbij.

Dit is een heel groene geur, het is net alsof je een paar bladeren van je kamerplant hebt gekneusd. Het ruikt naar van die verse, dikke bladeren. De geur is echter vrij zwak terwijl ik de tart nog wel op een medium hoge brander heb gebrand. Ik gebruikte overigens een halfje.
Opzich vond ik het bij deze geur wel fijn dat het niet zo duidelijk aanwezig was. Af en toe kwam het voorbij en ik ontdekte dan ook wat kokos. Een heel zachte kokosgeur, niet de romige maar juist het wat frisse kokoswater.

Deze geur is heel puur en ik vind het ook zeker één waarbij je even kunt ontspannen. Het zuivert als het ware.
Toch zal ik van Under the Palms geen jar aanschaffen. Ik ken fijnere geuren die me doen ontspannen en ik ben bang dat ik de jar helemaal niet zal ruiken als de tart al weinig geur afgeeft.

Ben je nieuwsgierig?
Yankee Candle Under the Palms is o.a. bij Onder de Lindeboom nog verkrijgbaar in diverse varianten.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Under the Palms
Author Rating
4