Grabbelgeuren is een nieuwe rubriek op mijn site! Elke week zal ik een grabbel doen in mijn bakken met melts en die geur zal ik branden en reviewen. Deze keer werd het een Yankee Candle Tarte Tatin waxtart.

Yankee Candle Tarte Tatin is een verleidelijke geur van vers gebakken taart gemaakt met zoete appels, kruiden en vanille.

Deze geur had ik al een tijd liggen en nog nooit gebrand, dus ik was ergens blij dat ik het nu eindelijk eens zou gaan proberen. De taart Tarte Tatin vind ik erg lekker. Wie niet toch?

Ik hou het voortaan bij de taart. Deze geur is enorm sterk en zwaar, warm, kruidig en een echte bakgeur. De gekruide appels zijn goed te ruiken en dan ook nog de geur van het gebakken, zoete deeg.. Nee, voor mij is het niks. De tart geeft wel ontzettend veel geur af, dus is goed sterk.

Als je van appeltaart- of andere bakluchtjes houdt kan ik je deze aanraden. Ik blijf er ver vandaan.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Tarte Tatin
Author Rating
1