Yankee Candle Sweet Honeysuckle wordt als volgt beschreven:

A hummingbird’s delight, the beautifully enticing spring aroma of golden honeysuckle nectar.

Man oh man. Deze is lékker!
En daarom word ik er zenuwachtig van USA exclusives te branden, want het is zo moeilijk om er opnieuw aan te komen. Ik ga deze, zodra het budget weer wat bijgegroeid is, maar eens zoeken in een large jar. Die ik dan waarschijnlijk weer niet durf te branden.

Deze ruikt precies als kamperfoelie (honeysuckle). Heerlijk zwaar, sterk en superzoet! Het ruikt echt alsof je in een tuin vol kamperfoelie zit en je de bijen hard hoort zoemen terwijl de vlinders over die bloemen fladderen. Echt geweldig lekker!

De melt is ook nog eens supersterk. Ik gebruikte een halve tart en het was overal goed te ruiken. Mijn vriend kreeg er hoofdpijn van maar ik heb lekker de brander verzet en de deur open gedaan zodat ik er alsnog wat van kon genieten.

Wist je trouwens dat Honeysuckle ook gebruikt wordt voor Bachbloesem?
Het zou je richten op het positieve. Wie kan er nu geen positieve vibes gebruiken?

Ik snap het helemaal, ik word blij van deze geur en ik moet meerrrrr.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Sweet Honeysuckle
Author Rating
5