Yankee Candle Stargazer Lily wordt als volgt beschreven:

Heavenly sweet . . . the exceptionally exotic and sensual floral fragrance of the world’s favorite lily.

Lelies! Een heus jeugdsentiment. Mijn ouders hadden regelmatig een grote vaas met lelies staan en ik mocht er nooit in de buurt komen terwijl ik ze zo lekker vond ruiken. Want elke keer als ik in de buurt kwam bij die bloemen had ik wel ergens stuifmeel op gesmeerd. Man, wat ruiken die bloemen lekker en dan zijn ze nog zo ontzettend mooi ook.

Samen met mijn moeder was ik bij My Store in Den Haag om wat Yankee Candle te scoren. Echter waren wij toen nog beginners en was het natuurlijk al heel extreem om twee potten tegelijk te kopen. Na snuffelen aan Stargazer Lily werden onze ogen groot en ik zag mijn moeder verliefd worden. Echter hebben we de pot laten staan en ging ons leven verder zonder Stargazer Lily. Uiteindelijk heb ik de pot weer kunnen vinden en cadeau gegeven voor moederdag. Hoarder als ik ben, heb ik er ook een voor mijzelf besteld.

Deze kaars ruikt sterk naar lelies en is zeer zeker herkenbaar. Eenmaal brandend blijft de geur zeer sterk aanwezig en is overal goed te ruiken. Waarom scoort deze kaars dan zo slecht? Er is geen pool. Ik heb deze geurkaars wel acht uur lang laten branden en nog steeds kreeg ik geen pool. Daarna pakte ik hem in met een jasje van aluminiumfolie zodat alle warmte bij de kaars zou blijven maar ook toen kreeg ik maar geen pool. Uiteindelijk heb ik de kaars vol in de zon gezet en toen weer een jas van aluminiumfolie gegeven. Na twee uur (!) kreeg ik dan eindelijk die pool die ik wilde.

Wat een rotding. Ik kan daar zo van balen.
Je betaalt verdorie wel bijna dertig euro voor zo’n kaars en dan moet je er zo mee prutsen. Ik heb ook een large jar Fireside Treats die goed geurt maar niet wilt poolen. Ik weet dat het raar is maar ik word heel blij van een poolende kaars. Mijn moeder vindt het allemaal niet zo erg dus die mag de pot Stargazer Lily van me hebben. Dan heeft ze een reserve šŸ™‚

Stagazer Lily is een limited edition van Yankee Candle en alleen verkrijgbaar in een large jar. Een large jar brandt 110 tot 150 uur en kost ā‚¬ 28,95. Zelf bestelde ik deze bij Steengoed Kado.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Stargazer Lily
Author Rating
3