Yankee Candle Sparkling Snow wordt als volgt beschreven:

The crisp, naturally fresh scent of gleaming, snow-covered pines.

Voor mijn opmaakdoel moet ik een halve tart van deze geur branden. Nu is een sneeuwgeur natuurlijk niet echt gepast deze maanden maar ach. Sparkling Snow is lekker! Ik vind sneeuwgeuren (hoe ruikt sneeuw?) vaak mintig met vanille maar deze heeft dat niet. Het is echt een dennengeur maar net even iets poederiger. Precies lekker. Het is wel een echt frisse geur.

Jonathan rook deze tart en zei dat het ruikt naar zwembad. Ik snap wel waar het vandaan komt, het ruikt heel schoon en fris maar naar chloor ruikt het niet hoor. Ik kan Sparkling Snow het beste omschrijven als een poederige dennengeur.

Ik heb nog een hele tart van deze geur en die bewaar ik lekker voor komende winter. Als ik moet kiezen tussen de poederige, frisse wintergeuren vind ik toch Season of Peace de lekkerste. Winter Glow is ook wel wat te vergelijken met Sparkling Snow al is Sparkling Snow net even wat scherper en vooral sterker qua geur.

Sparkling Snow is voorlopig bij elk Yankee Candle verkooppunt in Nederland verkrijgbaar.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Sparkling Snow
Author Rating
4