Yankee Candle Snowflake Cookie wordt als volgt beschreven:

Een heerlijke kersteditie met charme. perfect mooie kerstkoekjes, heerlijk versierd met roze suikerglazuur.

Top: Fluffy Marshmallow | Whipped Vanilla Icing
Mid: Warm Cinnamon | Nutmeg
Base: Sweet Buttercream | Sugar Cookie

Snowflake Cookie was één van de eerste tegenvallers van Yankee Candle voor mij. Ik brandde de tart en ik rook iets heel vies door de suikerige koekgeur heen. Ik denk dat het de nootmuskaat is geweest. Een vreemde combinatie vond ik het en ondanks dat ik echt helemaal dol ben op het label heb ik de geur altijd links laten liggen.

En toen werd Snowflake Cookie een jaar later geur van de maand en was elke maat dus verkrijgbaar met 25% korting. Ik stond in My Store Den Haag te staren naar het label, rook er eens aan. Hm, dat is niet eens vies? Droog ruikt het gewoon naar geglazuurde kerstkoekjes. Ik besloot toch een large jar mee te nemen. En vond ik het alsnog niet lekker kon ik er altijd nog naar staren <3

Eenmaal thuis heb ik direct de pot aangestoken omdat ik zo nieuwsgierig was naar wat ik ervan zou vinden. Brandend is de geur nog steeds als gesuikerde kerstkoekjes. Je ruikt duidelijk de boterige koekjes, de suiker en je ruikt vanille. Botercrème herken ik niet zo zeer, maar omdat de geur al naar van die mooie gouden koekjes ruikt en je er duidelijk vanille in herkent zou dat zomaar een mengsel kunnen zijn met die zoete, dikke botercrème. De marshmallow vind ik er niet zo snel in terug en heel af en toe komt er een vleugje nootmuskaat doorheen maar die is en blijft heel licht aanwezig. Ik denk dat de tart gewoon te sterk voor me was en ik daardoor de geurnoten meer mee kreeg. Ik houd het dus lekker bij een grote kaars 😀 Die ruik je prima, niet teveel aanwezig maar ook niet áfwezig.

Kijk nou wat een plaatje!
Zo leuk om met de kerst een passende kaars te kunnen branden.

Yankee Candle Snowflake Cookie

Hé psssst. Bij Zimbali kun je deze geur nu nog kopen met 25% korting ;)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Snowflake Cookie
Author Rating
5