Yankee Candle Shea Butter behoort tot de Fresh Group. We kennen allemaal Shea Butter wel in onze huidcrèmes met haar verzorgende en verzachtende werking.

Pure contentment… indulge yourself in this creamy smooth scent with hints of beautiful fruit blossoms.

De eerste keer dat ik deze geur brandde rook ik er vrij weinig van. De geur is vrij zacht aanwezig en niet zo overheersend. De tweede keer dat ik deze brandde vond ik het echter vrij sterk en rook ik duidelijk zeep. Dit terwijl het dezelfde tart was. Weer een bewijs dat het echt aan je stemming ligt hoe de geur je van dag tot dag bevalt.

Deze geur ruikt inderdaad wat naar een zachte zeep. Ik vind Shea Butter in crèmes vrij zacht ruiken en zelfs wat romig en dat herken ik eigenlijk direct. Als je van de geur van Dove en Niveau houdt, vind je deze geur van Yankee Candle een fijne. Ik kan me voorstellen dat deze geur perfect bevalt in de badkamer of misschien zelfs in de slaapkamer waar ik toch graag wat frissere geuren brand die mij een “schoon” gevoel geven.

Van deze geur zal ik nooit een jar kopen. Ik houd daarvoor niet genoeg van zeepgeuren.
Maar wellicht dat er een volgende tart komt!

Yankee Candle Shea Butter is voorlopig gewoon te koop bij Nederlandse Yankee Candle verkooppunten. Waar precies kun je HIER vinden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Shea Butter
Author Rating
3