Yankee Candle Sea Salt & Sage wordt als volgt beschreven:

Warm and inviting sage mingle with the clean, fresh scent of sea salt… like a relaxing walk along the shore.

Ondanks de zoute, frisse geur vind ik deze wel lekker. Het heeft inderdaad wel iets schoons en wat ontspannends.
Droog ruikt de tart vrij sterk en heb ik nog lichte twijfel of dit wel een geur voor mij gaat zijn gezien ik echt een afkeer heb tegen oceaangeuren.

Sea Salt & Sage is echter vrij zacht, het is helemaal geen sterke, frisse geur. Het is juist een heel relaxende geur, vrij zacht dankzij de salie en niet heel goed aanwezig. Ik houd wel van subtiele luchtjes maar deze is nauwelijks te ruiken. Zodra ik de brander naar de hal verplaatste rook ik wel iets als ik langs liep, een zachte saliegeur met een kleine frisse ondertoon maar alsnog heel zacht en niet duidelijk te ruiken.

Ook voor een achtergrondgeur vind ik de tart vrij zwak, terwijl ik het nog wel op een mediumhoge brander brand. Gek, want droog vond ik de geur echt sterk. Voor mij blijft het dan ook bij deze tart, als die al zwak is, dan zal de jar wel nauwelijks te ruiken zijn?

Sea Salt & Sage is voorlopig overal te bestellen, echter zijn de tarts nog niet eenvoudig verkrijgbaar in Nederland. Je kunt ze bestellen bij o.a. Zimbali.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Sea Salt & Sage
Author Rating
2