Yankee Candle Sea Coral wordt als volgt beschreven:

Like gliding along a tropical reef, this unique watery fresh fragrance surrounds you in the soothing warmth of sea musk.

Sea musk?
Deze geur is enige tijd geleden verkrijgbaar geweest in een large jar als limited edition. Ofwel USA exclusive.

Ik kan deze beschrijving kort houden want ik vind deze geur niet zo heel bijzonder en er is eigenlijk maar één woord nodig: musk. Gigaveel musk. Als je van musk houdt is deze geur wel een aanrader. Het enige dat ik wel door de geur heen ruik is een wat zoute geur, een beetje vergelijkbaar als zeevlam. Ken je dat? Dat is een mist die vrij plots op komt vanuit de zee. Deze lucht is wat ziltig, klam en koud. Daar doet Sea Coral mij op een of andere manier aan denken en ik heb een hekel aan zeevlam.

Toch is het echt geen vieze geur, het is ehm.. algemeen. Zo’n dertien-in-een-dozijn-geurtje en geschikt voor iedereen. Dit zou je op kunnen zetten in de wachtkamer van de huisarts bijvoorbeeld. Als je huisarts bent dan natuurlijk. Wat ik bedoel is dat de geur wat op de achtergrond blijft en niemand dit heel erg vies zal vinden. De sterkte valt me wel wat tegen, ik brandde een halve tart op de salontafel, voor mijn neus, en ik rook maar af en toe wat van de melt.

Deze tart kocht ik bij een bloemenwinkel die helaas geen webshop heeft. Máár, ik heb nog een large jar gevonden voor die muskliefhebber die ook van zilte zee- of duinluchtjes houdt, want dan ga je deze ge-wel-dig vinden. HIER is de large jar nog verkrijgbaar!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Sea Coral
Author Rating
3