Yankee Candle Sandalwood Vanilla wordt als volgt beschreven:

Pure indulgence. . . the luxurious warmth of fine aromatic sandalwood and rich, comforting vanilla.

Deze geur heb ik eerder besteld toen ik mijn allereerste Yankee Candle bestelling deed. Blijkbaar was het toen al uitlopend want daarna heb ik het nooit meer kunnen vinden. Het laatste kwartje van die tart zwerft nog steeds in mijn bak. Uiterst zuinig was ik daarop. En toen kwam de jar terug! Joepie!

En wat is het mooi. En die geur. Mijn favorieten gecombineerd: vanille en sandelhout. Ik bestelde de jar bij Zimbali Candles voor € 28,95. Het werd gratis verzonden en de volgende dag had ik het al in huis. Daar heb ik er eerst nog even naar gestaard, aan gesnuffeld en het toen mooi laten zijn in de kast. Maar nu moest die knapperd eraan geloven: de fik erin!

Yankee Candle Sandalwood Vanilla

Je zou verwachten dat deze geur heel zacht zou zijn, maar nee hoor. Ik ruik de kaars echt heel erg goed. Het is een zachte, romige geur die toch een tikkeltje fris is dankzij het sandelhout. Sandelhout is wat houtig fris en toch zacht. Ik vind dat zo vreselijk lekker. Het combineert werkelijk perfect met de vanille. Beide geuren zijn duidelijk aanwezig en herkenbaar.

Na anderhalf uur met het illumalid kreeg ik al een mooie pool. En weer een uur later was het al best flink geworden. Zo fijn als een kaars gewoon braaf doet wat hij moet doen.

Yankee Candle pool

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Sandalwood Vanilla
Author Rating
5