Yankee Candle Salt Water Taffy wordt als volgt beschreven:

A seaside tradition . . . all your favorite fruit flavors and creamy vanilla all rolled into one.

De geur van de zoete zuurtjes waar je je tanden op breekt. Deze geur is helaas een USA Exclusive en dus moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Gelukkig vond ik de tart bij USA Shop en een large jar op Marktplaats.

De geur is snoepzoet maar vooral fris. Het ruikt werkelijk naar die zuurtjes, Salt Water Taffy ruikt dus voornamelijk fruitig met een snoeperig zoete noot erin. Ik vind het zelf een prettige geur, niet te zoet, niet te fruitig, eigenlijk precies in het midden. De vanille kan ik er dan helemaal niet in terug vinden.

Yankee Candle Salt Water Taffy

De wax tart gaf een sterke geur af. Helaas redde de (halve) tart de acht branduren niet maar heb ik er wel zes uur lang van mogen genieten. Ik steek een geur niet snel twee dagen achtereen aan en deze wel. Ik word vrolijk van deze geur! Het verspreidde door de hele woonkamer en keuken. Ik had dus geen spijt dat ik ook nog een jar had gekocht.
Yankee Candle Salt Water Taffy
De jar geeft niet zo’n sterke geur af als de tart maar dat was te verwachten. Meestal geven kaarsen een zachtere geur af dan de tarts. De kaars is echter wel erg zacht, ik moet af en toe de kamer opnieuw inlopen om te ontdekken dat er nog een kaars aan staat. De pool met illuma lid is echter heel snel voor elkaar. De kaars heeft na één branduur al een mooi poolend laagje en na drie branduren is er een pool ontstaan van ruim 1 cm.

Jammer dat de jar weinig geur af geeft. Wie weet komt het na wat meer branduren wat meer op gang. De geur is in ieder geval heerlijk.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Salt Water Taffy
Author Rating
4