Yankee Candle Pink Dragonfruit wordt als volgt omschreven:

Colourful and intriguing … there’s a lure of adventure in the sweet aroma of this tropical fruit.

Sorry, sorry, sorry. Ik zou een aantal dagen weggaan, waardoor ik alle deadlines op mijn werk een week naar voren moest trekken en dus heel wat uren over moest werken. Daarna ben ik heerlijk een aantal dagen weggeweest en toen was mijn blog ernstig verwaarloosd. Ik ga het goedmaken, want ik heb een heleboel leuke items liggen om te reviewen en ik heb een heerlijk rustige week dus dat wordt veel branden 🙂

Pink Dragonfruit is deze maand in de landelijke actie te koop met 25% korting!
Omdat ik deze geur nog nooit gebrand had, brak ik deze tart maar aan. Stel dat ik een kaars wil, scheelt me dat deze maand toch mooi een aantal euro’s. Dat is nooit mis. En stel dat ik deze kaars níet wil, hoef ik er ook niet van wakker te liggen of me zenuwachtig te maken dat ik deze maand móet snuffelen.

En, tijdens mijn vakantie heb ik een vrije middag besteed in wel drie Yankee Candle winkels! Ik kocht de prachtige, nieuwe brander Cote D’Azur Sand Blast. Normaal brand ik maar een halfje maar dit keer mikte ik de hele tart erin. Hoppá! En nu achterover en genieten. Tenminste, afwachten of ik kon genieten.

Yankee Candle Pink Dragonfruit

Ik heb geen idee hoe Dragonfruit ruikt, jullie wel? Ik heb het ooit zien liggen en ik vond het maar een vreemd ding. Te vreemd om te eten. Wie weet ooit. Dus of dit een realistische geur is? Geen idee. Het ruikt wel echt fruitig en vooral zoet. Deze geur doet me denken aan een lychee luchtje maar dan wat zwaarder en roder. Het is namelijk vooral heel zoet, een tikkeltje fris en toch wat zwaar. Niet zo zwaar zoet als aardbei kan zijn, maar net een tikje luchtiger, sappiger en frisser. De sterkte is goed, ik ruik de (hele) tart door het gehele huis heen. Lekker zomers en eens wat anders dan wat ik normaal brand.

Yankee Candle Pink Dragonfruit

Toch ga ik geen jar kopen. Deze geur neigt naar te zoet fruit.
Ik ben dol op zoet, maar meer het vanille-zoet en niet het fruit-zoet. Aardbei vind ik daarom ook vaak niet lekker in een kaars of waxmelt. Pink Dragonfruit is zomers, fruitig, zoet, fris, eigenlijk niets mis mee voor mij. Maar toch ben ik niet enthousiast geworden. De tart zal ik wel opnieuw halen, want zo af en toe eens echt fruitig doen is toch wel leuk.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Pink Dragonfruit
Author Rating
4