Yankee Candle Picnic in the Park wordt als volgt omschreven:

Warm and sunny … like an afternoon daydream stretched out on a soft blanket under a shade tree.

Nog nooit had ik aan deze kaars gesnuffeld totdat ik tijdens een middag vrij een bezoek bracht aan de Yankee Candle shop. Op een of andere manier trok de kleur van de kaars en de naam mij niet. Het zou vast een frisse geur zijn of één die heel groen zou ruiken.

Nu had ik een hele middag en ik heb mijn neus in vrijwel alle potten gestoken. Ik had een plan: Moroccan Argan Oil. Maar toch ben ik zo op de droge snuf nog niet overtuigd. Ik nam die dag heel vreemde geuren mee voor mijn doen. Die zullen zeker nog eens voorbij gaan komen 🙂
Picnic in the Park ruikt naar mango! En ik houd van mango. Ik word al vrolijk van het snuffelen. Het doet me denken aan een lekkere fruitsalade en een glas limonade. Maar dan niet zo’n zoete hè, juist het echt fruitige. Je ruikt geen zoet fruit, geen zuur fruit, het is gewoon allemaal FRUIT. Het ruikt naar een fruitschaal. Hoe leg ik dit in hemelsnaam uit?!

Yankee Candle Picnic in the Park

De mango is zeker op de voorgrond en ik denk aardbeien en kokos te ruiken. Ik kan verder geen andere geurnoten ontdekken. De kaars is brandend echt mega sterk! Wow. Overal rook ik een heel vrolijke en toch wel zoete geur van fruit en het tovert direct de ruimte om tot zomer. Picnic in the Park vind ik nou een heel fijne geur tijdens de warmere dagen. In de winter zal ik deze echt niet gauw pakken, daar is het veel te fruitig, vrolijk en zonnig voor. Gek dat het label aangeeft dat deze geur behoort tot de Fresh groep. Ik vind er echt helemaal niets fris aan.

Na de eerste keer branden wilde ik een aantal dagen later weer deze geur branden. Ik opende de pot en wow! De olie dreef erin, geen wonder dat het zo sterk geurt. Deze jar is gewoon rijk gevuld met olie 😀

Yankee Candle Picnic in the Park

De geur Picnic in the Park is een limited edition en dus niet overal verkrijgbaar (meer) in Nederland. Je kunt de jar in elk geval nog bestellen bij Zimbali Candles. Helaas is enkel de large jar verkrijgbaar. Voor tarts of votives zul je moeten zoeken in de USA. Soms wil er nog wel eens wat verschijnen op de Facebook groep.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Picnic in the Park
Author Rating
5