Yankee Candle Passion Fruit Martini behoort tot de nieuwste collectie Warm Summer Nights zomergeuren en wordt als volgt beschreven:

Sit back, relax and savor a tropical mix of passion fruit, mango, and zesty orange. It’s like a long sip of a true beachside cocktail.

Allereerst, wat een prachtige kleur en een vrolijk label. Ik word nooit heel wild van fruitgeuren maar omdat het nieuw is moet ik het immers proberen. Droog ruikt deze tart vooral naar sinaasappel met een zoete noot erdoorheen. Het is een vrij pittige en sterke geur. Sinaasappel mot ik niet, ik vind dat te zuur en sterk aanwezig. Toch ruikt deze tart ook wat kleverig zoet en dat trekt me dan weer wel.

Eenmaal in de brander verspreidt Passion Fruit Martini zich snel met slecht een halfje. De geur is flink sterk en ik heb de brander gauw verder weg gezet omdat het me wel erg heftig werd. Ik ruik voornamelijk mango gemengd met sinaasappel en het suikerrandje op het glas. Ik vind de tart brandend lekkerder dan droog, doordat de geur letterlijk warm wordt en dankzij de suiker wordt de sterke sinaasappel nu kleverig zoet en ruikt het in mijn huis naar een echte cocktail. De tart hield het lang uit, 3 lichten lang (12 uur totaal) heeft het geur afgegeven. Ik vond het een lekkere geur voor in de hal zodat de zomer mijn hele huis door zou trekken. Ik denk dat dit ook een heel fijne geur voor buiten is.

Of ik hier een jar van ga kopen? Nee. Maar de tart mag nog wel eens terugkomen.
Heb jij de nieuwe Yankee Candle geuren al geprobeerd? Ze zijn nu te koop bij alle Nederlandse Yankee Candle verkooppunten maar je kunt ze ook winnen! Kijk voor meer informatie HIER: Winactie! Yankee Candle Warm Summer Nights!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Passion Fruit Martini
Author Rating
4