Yankee Candle Olive & Thyme wordt als volgt beschreven:

A fresh, herbal scent from the Mediterranean coast with olive leaf, citrus and musk.

Wow, wat een sterke geur.
Ik ruik heel duidelijk een pittige, groene geur en de citroen. Ik vind het wat naar citroentijm ruiken. Ik heb daar wel eens thee van getrokken en dat was echt heerlijk. Alleen door de geur raak je al ontspannen.

Olive & Thyme vind ik wel een geur voor winkels waar ze thee verkopen of van die leuke theehuizen. Het is aangenaam voor grote ruimtes waar je graag ontspannen wil zitten. Ik zie het al helemaal voor me, in de zon met een schattig, beschilderd kopje en dan het liefst nog tussen de planten, een grote zonnebril op en een flodderige tuniek aan. Echt zomers.

Wel voor de groenliefhebber, anders ga je deze geur vreselijk vinden. Het is geen grasgroen, maar pittig groen. De tart doet het aardig lang ook, ik heb de laatste 2 uur van het derde (4 uurs-)theelichtje een lichte geur van de was geroken waarop ik het uiteindelijk uitgeblazen heb. Dat is dus 10 uur lang genieten van zomer! Wellicht komt hier wel een jar van, ik was aangenaam verrast door de sterkte. Voor een tart vind ik het net te veel, maar een kaars zal misschien wel heel lekker zijn. Hoe fijn als je lekker Mediterraans kunt relaxen in je eigen Nederlandse huiskamer?

Yankee Candle Olive & Thyme is in alle vormen bij alle Yankee Candle verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Je kunt HIER kijken of er een bij jou in de buurt te vinden is.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Olive & Thyme
Author Rating
5