Yankee Candle Luscious Plum wordt als volgt beschreven:

Prachtig, rijk en feestelijk… de geur van gesuikerde pruimen is een kerstwens die uitkomt.

Volgens mij heb ik deze tart eens kunnen bemachtigen via Facebook? Geen idee meer.
In elk geval is er nu in Nederland een large jar als USA special verkrijgbaar en omdat ik het label en de kleur zo mooi vind wilde ik nu wel eens weten wat ik daadwerkelijk van de geur vind.

Ik brandde de hele tart en toch blijft de geur uit. Ik ruik maar heel licht iets en ik vind het niet lekker. De geur van pruimen is het meeste aanwezig en dat kan zo donker ruiken. Het doet me toch wat denken aan de geur van die gedroogde pruimen en dat vind ik echt niet lekker. Ik vind Sugared Plums dan een veel lekkerdere geur van Yankee Candle.

De geur begon vrij licht en was na een uur al beter te ruiken. Nog steeds geen zware geur en je ruikt het eigenlijk alleen als je af en toe door het huis beweegt. Geen geur om bij op de bank te blijven hangen dus. Zelfs Jonathan had pas later door dat er wat stond te walmen.

Houd je wel van een pure pruimengeur met een licht zoetje? Dan kun je eens aan de large jar snuffelen. Deze wordt onder andere bij My Store verkocht.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Luscious Plum
Author Rating
3