Valentijn hoor je niet maar één dag te vieren. Je zou elke dag de liefde moeten voelen en vieren! Yankee Candle Loves me Loves me Not helpt je aan vlinders in je buik.

A fresh field daisy with pretty white petals just waiting to be pulled . . . oh, the anticipation!

Wat een ontzettend leuke naam én label. Ik krijg er een zomers gevoel van en denk terug aan de tijd dat je als klein meisje met je vriendinnen de bloemblaadjes van de madeliefjes trok om te zien of die leuke jongen soms ook verliefd op jou was. En als bleek van niet? Dan trok je gewoon nog een madeliefje uit elkaar, net zo lang tot bleek van wél.

yankee-candle-loves-me-loves-me-not-tart

 

Loves me Loves me Not ruikt naar zachtzoete madeliefjes. Een kalme, frisse en lichtzoete geur.
Voor een Valentijn geur komt het eigenlijk net te vroeg, want deze geur doet mij nou echt denken aan het voorjaar.

Die tijd dat de grond warm en droog genoeg is om je kont in het gras te parkeren en een beetje doelloos de grassprieten te krullen terwijl je met vriendinnen schaterlachend aan de rosé in plastic bekertjes zit. Oh ik kan niet wachten tot het zomer is!

yankee-candle-waxtarts

De geurverspreiding is vrij sterk. Ik gebruikte maar een halve tart en heb het zes uur laten branden. Tot op het einde bleef de geur sterk aanwezig, dus wellicht had het halfje het ook wel langer goed gedaan. Grappig is dat er af en toe een groene noot doorheen komt, héél licht. Daarom doet deze tart mij denken aan een grasveldje in een park, dat staat vaak vol met madeliefjes en klaver.

Ik vind deze geur echt heel erg lekker in de zomer en heb er dan ook een aantal tarts van ingeslagen.
Wil je deze geur ook proberen?

Dan zou ik deze gauw inkopen want helaas gaat de geur bij Yankee Candle uit het assortiment!