Yankee Candle Fresh Cut Roses wordt als volgt beschreven:

An intoxicating English garden of fragrant heirloom roses.

Bij het ruiken van een geurkaars of parfum van rozen moet ik eigenlijk altijd aan mijn vakantiebaantje bij de drogist denken. Zodra de Vanderbilt in de aanbieding was kwamen alle vrouwen hun rollators volstoppen met deze doosjes. Het rook echter zo vies en muf en vaak werd er veel te enthousiast mee omgegaan waardoor een uur na vertrek ik nog overal een rozenparfum rook.

Fresh Cut Roses van Yankee Candle is echter een rozengeur die ik nog wel kan hebben en zelfs van tijd tot tijd lekker vind. Deze is namelijk wat fris en groen en niet alleen maar de zware rozenparfum. Het ruikt inderdaad naar de schuin afgesneden stelen waar nog wat vocht uit sijpelt en de romantische en luxe geur van de rozenblaadjes.

De halve tart die ik gebruik is vrij sterk, ik ruik de geur door de gehele woonkamer. Het is precies goed aanwezig, niet teveel want dan zou ik gelijk weer een flashback krijgen naar de Vanderbilt dames. Wel is het zo dat Fresh Cut Roses een geur is waar ik maar zelden zin in heb. Ik heb deze tart nu dik anderhalf jaar en ik heb ‘m nu pas opgebrand. Ik ben er toch geen al te grote fan van. En toch áls ik deze dan brand tijdens zo’n bui vind ik ‘m gewoon lekker.

Ik heb nog een hele tart liggen. Misschien dat ik deze ook wel opbrand, al is het dan even wachten op zo’n momentje. Die echte rozengeuren zijn nog steeds mijn favoriet niet.

Fresh Cut Roses is in alle vormen, van tart tot large jar, te koop bij de Nederlandse Yankee Candle shops.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Fresh Cut Roses
Author Rating
4