Yankee Candle Flowers in the Sun wordt als volgt beschreven:

Like a walk in the garden with sunlight spilling over all the golden colors—a remarkably bright scent of sweet blossoms.

Dit is een van de nieuwe zomergeuren van Yankee Candle en gezien afgelopen zondag ons heerlijk weer gaf werd het tijd een zonnige zomergeur te proberen. Ondanks dat ik gelezen had dat de throw (geurverspreiding) van deze tart vrij zwak was gebruikte ik toch slechts een halve tart.

Ik plaatste de brander in de keuken zodat ik tijdens De Grote Schoonmaak een frisse en vrolijke geur zou hebben. Daar houd ik van. Flowers in the Sun opent met vrij scherpe bloemen en ik vind de tart eigenlijk gewoon heel erg sterk. Ik ruik het namelijk door mijn hele huis en ik vond de geur in de keuken zo sterk dat ik het zelfs wat overheersend vond. Wat ik ruik doet me denken aan oranjebloesem en het mengt met een heerlijk warme en zonnige geur die me aan Napa Valley Sun doet denken.

Na een uur branden beginnen deze twee geuren goed te mengen en vind ik het echt een heel aangename geur. Of ik er een jar van wil weet ik nog niet, daarvoor moet ik het nog eens branden. Dit komt omdat ik oranjebloesem of de geur die daarop lijkt toch wel erg pittig en heftig vind. Zoet vind ik de geur in elk geval niet, zonnig en zomers zeker wel.

Flowers in the Sun zou samen met nog drie geuren 1 juli in Nederland geleverd worden maar helaas is deze levertijd verlengd. De voorlopige datum staat nu op 8 juli. Ik was al eerder in het bezit van deze tart dankzij Amerika, zij leveren deze geur namelijk al enige tijd.

Je kunt Flowers in the Sun wel alvast in pre order zetten via My Candle Store. Ik heb daar in elk geval alvast de andere zomergeuren besteld en zit al wiebelend op mijn stoel de dagen af te tellen. Hop, hop, ik wil ze!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Flowers in the Sun
Author Rating
4