Yankee Candle Fireside Treats wordt als volgt beschreven:

Fireside Treats brengt de vreugde van het kamp, gebiologeerd door het vuur, zingen en lachen, terwijl de marhmellows geroosterd worden tot rijke, verrukkelijke perfectie.

Het zal niet meer bij te houden zijn dus wellicht zal ik er binnenkort een post aan moeten wagen. Fireside Treats is één van mijn absolute favorieten. Het was de eerste large jar die ik kocht en ik heb de pot nog steeds. Hij gaat steeds leger en leger en inmiddels heb ik nog ongeveer een kwart was over. Ook brand ik deze geur nog vaak als tart en vooral met dit herfstweer is het een geur waar ik elke dag wel zin in heb.

Fireside Treats ruikt naar warme marshmallows en heeft een heel lichte noot van gerookt hout. Héél licht wel, marshmallow overheerst zeker en toch is het geen snoepzoete geur. Ik weet zeker dat 90% van de bevolking Fireside Treats een fijne geur vindt. Het is vrij neutraal en een echte najaarsgeur. In de zomer heb ik deze geur nauwelijks gebrand, het is een knus, bij-elkaar-kruip geurtje. De sterkte is medium. Goed te ruiken en nooit overheersend, voor mij perfect. Fireside Treats durf ik ook te branden als er bezoek is en met de meeste durf ik dat niet. Gewoon omdat de meeste mensen de geur waarderen en het qua sterkte nooit too much maar wel aanwezig is.

Helaas is mijn jar een echte klier en hoor ik vaker van dit probleem. De eerste paar keren dat ik de jar brandde was er geen enkel probleem en kreeg ik vrij snel een pool. Dit is echter geheel verleden tijd. De jar wil absoluut niet poolen en het is mijn enige kaars waarbij zelfs aluminiumfolie niet meer helpt. De geurafgifte blijft gelukkig wel goed. Inmiddels heb ik er een paar randen uitgesneden en krijg ik iedere keer een bijna-pool. Zodra mijn jar op is wil ik het nogmaals proberen, eens zien of het daadwerkelijk aan deze geur ligt gezien ik het vaker heb gehoord van kaarselijke fanatisten.

Fireside Treats behoort tot het vaste assortiment van Yankee Candle en is in Nederland bij alle verkooppunten verkrijgbaar. Als je ooit Yankee Candle uit wilt proberen zou ik je deze geur zeker aanraden. Ik koop het meeste van mijn Yankee Candle producten bij My Store in Den Haag. Ze verkopen ook online via hun webshop.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Fireside Treats
Author Rating
5