Yankee Candle Egyptian Musk is een gewaardeerde schat, een boeiende muskus geur met hints van vanillebonen en cederhout. Yankee Candle Egyptian Musk behoort tot de groep frisse geuren van Yankee Candle.

Ik legde een halve tart op mijn brander, meestal is dat meer dan voldoende om onze woonkamer te vullen. Als ik al weet dat het een sterke geur betreft van Yankee Candle, breek ik soms zelfs maar een kwartje af. Zo kun je extra lang met je tarts doen. Van Egyptian Musk wist ik nog niet hoe sterk het zou zijn, maar een halfje bleek snel meer dan voldoende.

De muskus is duidelijk de basisgeur. Een heerlijke frisse maar toch warme geur komt er vanaf. De geur van muskus vind ik lastig te beschrijven, het is wat bloemig maar toch ook weer kruidig. Ik vind het een geur die je het hele jaar door kunt branden.
De vanille kon ik zo snel niet plaatsen, maar zodra ik in beweging kwam (wat ik niet bijzonder veel doe thuis), rook ik af en toe een wat zoete lucht. Geen vanille zoals die van de Vanilla Cupcake, maar juist die droge vanille geur zoals inderdaad een vanilleboon ruikt.
De geur is fris, maar ook wat aards dankzij het cederhout en de vanille maakt de geur aangenaam zacht.

Egyptian Musk is echt een geur die je in een hoek van je woonkamer kunt plaatsen terwijl je de dagelijkse dingen in huis aan het doen bent, maar ook een geur voor tijdens een ontspannen bad of juist als je ’s avonds op de bank onderuit zakt met een boek.

Ik vermoed ook dat er maar weinig mensen zijn die deze geur niet fijn vinden, het heeft voor elk wat wils dankzij de verschillende tonen.

Een halve tart gaf bij mij genoeg geur af om een hele dag te blijven branden, zo ongeveer acht uur lang dus. En nog een bijkomstig voordeel: de geur is niet zó sterk, dus mijn vriend heeft niet gezeurd! :)

Click edit button to change this text.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Egyptian Musk
Author Rating
5