Yankee Candle Dreamy Summer Nights is de vierde geur van de Warm Summer Nights collectie die ik hier beschrijf. De geur krijgt van Yankee Candle de volgende beschrijving:

A relaxing blend of vanilla bean, heliotrope and a hint of woodiness—it spreads the subtle magic of a warm night in soft bloom.

Last but not least! Op Dreamy Summer Nights heb ik me lang verheugd, het klinkt zó perfect. Hout en vanille. Wat heliotroop is moest ik even opzoeken bij mijn vriend Google. Het blijkt een vanillebloem te zijn. Ik weet maar weinig van bloemen en had geen idee dat er een vanillebloem bestond. Het klinkt in elk geval goed, echt iets voor mij.

1 juli zou deze geur uitkomen in Europa maar in Amerika was deze reeds te koop. Ik bestelde deze geur daar al zodat ik het extra snel zou hebben maar helaas waren die Amerikanen blijkbaar ook stiknieuwsgierig want het was binnen een mum van tijd uitverkocht daar. Één week voor uitgave was het al te bestellen op Nederlandse webshops dus dat deed ik. En ja hoor, de zending was vertraagd en alles zou pas een week later in Nederland aankomen.
Nóóóóó.

Van Dreamy Summer Nights bestelde ik niet alleen tarts, ik bestelde direct de large jar en dat was maar goed ook want toen ik afgelopen weekend in de winkel stond waren die alweer bijna op. Één dag nadat het leverbaar is al! Zodra de pot binnen was vond ik de geur eigenlijk vrij zwak en was ik dus bang dat ik het nauwelijks zou ruiken. Niets is gelukkig minder waar want hij doet het werkelijk perfect! Wat een heerlijk zachte en warme geur is Dreamy Summer Nights. De geur verspreidt zich door mijn huiskamer op een prachtige avond na een gezellig bezoek aan de parade in Den Haag. Wat een perfecte afsluiter zo.

Yankee Candle Dreamy Summer Nights

De vanille maakt de geur zacht maar niet snoep- of bakkerijzoet, de heliotroop maakt de geur mysterieus lichtzoet en het hout geeft een warme en droge geur. Ik weet niet hoe ze het doen maar het ruikt inderdaad naar een droog bos dat de hele dag in de zon heeft gestaan en nu begint af te koelen en rusten. Het warme hout met een licht zoete en warme hint van zon en zachte en zoete kruiden en bloemen. Perfect voor zomeravonden maar Dreamy kun je ook goed ’s winters branden.

Ik hoop dat Dreamy Summer Nights nog even blijft want deze gaat geheid op en dan wil ik er nog één. Ik heb er een favoriet bij!

Ben je nieuwsgierig naar de andere geuren uit de Warm Summer Nights collectie? Je vindt hier de andere drie geuren beschreven:
Flowers in the Sun
Sunset Breeze
Passion Fruit Martini

Wil je ze ook eens proberen? Deze vier geuren zijn nu te koop bij alle Nederlandse Yankee Candle verkooppunten maar je kunt ze ook winnen! Meer weten? Kijk dan eens hier: Winactie! Yankee Candle Warm Summer Nights!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Dreamy Summer Nights
Author Rating
5