Yankee Candle Citrus Tango wordt als volgt beschreven:

Time to shake things up with this lively, playful melody of sunny orange, lemon zest, and grapefruit.

Help.
Jonathan, mijn vriend, vierde zijn verjaardag vanaf 18:00 uur. Om 13:00 uur dacht ik de honden nog lekker uit te laten waarvan Manu, onze Husky, in de baggersloot sprong en ik had echt geen tijd meer hem nog te gaan wassen. Manu zat er echter niet mee en draaide zich lekker op zijn rug thuis met zijn natte vacht waardoor het gehele huis naar bedorven, zwarte prut rook. Yuk.
Jonathan begon te stressen want er is niet genoeg bier! Er ligt nog heel veel hondenhaar in de hal en wáár zijn toch die plastic borden?! “Nikkiiii, wil jij hier opruimen? Haal ik bier”. Hemel. Ik ben niet goed met stress. Ik ben het grootste sekreet met stress.

Maar, gelukkig heb ik heel veel geurkaarsen en waxmelts. Wat een bof.
Citrus Tango heb ik onlangs gevonden in een Yankee Candle winkel in Wassenaar, ze hadden er heel wat geuren die al een tijdje uit het assortiment van Yankee Candle zijn gehaald. Ik houd niet eens zo van citrus maar zég, kun jij je een situatie voorstellen waarin je een citrusgeur beter kunt gebruiken? Ikke niet dus ik gooide zo snel als ik kon deze tart in de brander. Diepe zucht, stress weg, het huis ruikt weer lekker. Een veel beter diervriendelijke manier dan de hond in bad doen.

Al snel vulde het huis zich met de schone geur van citroen. Citrus Tango is echter niet zo sterk en zuur, het is wat zachter en zelfs zoeter. En het mooie: geen van de drie citrusgeuren overheerst. Het is echt de perfecte mix van deze drie fruitsoorten. Ik vind namelijk grapefruit, limoen maar ook citroen als geur op zich heel veel te sterk en overheersend. Zo met zijn drieën deden ze het keurig.

De sterkte is erg goed. Geen idee hoe oud deze tart was maar hij deed zeker niet onder tot de nieuwere geuren van Yankee Candle. Het huis rook heerlijk fris en het mooie was dat Jonathan bij thuikomst dacht dat ik gedweild had. Haha!

Citrus Tango is dus uit het assortiment maar sommige winkels hebben nog wel wat en zelfs met korting! My Candle Store bijvoorbeeld 🙂 Een jar van deze geur hoeft niet, maar ik ben wel blij dat ik nog een tart heb. Als mijn vriend me dan nog eens vraagt schoon te maken heb ik een uitvlucht.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Citrus Tango
Author Rating
5