Yankee Candle Cinnamon Vanilla wordt als volgt beschreven:

This irresistible blend of ground cinnamon and rich vanilla is inspired by the refreshing horchata, a popular drink.

Wat is een horchata? Blijkbaar is het een Spaans drankje op basis van aardamandelen? Wut? Waarom heet deze melt dan Cinnamon Vanilla?
Ik ruik absoluut geen amandelen in deze geur. Ik snap ook eigenlijk niet dat dit een zomergeur is, het is vrij kruidig en daarmee meer een herst- of wintergeur.

De halve tart op mijn Yankee Candle brander begint ontzettend sterk. Ik ruik voornamelijk kaneel met iets zoets en ik vind het echt veel te zwaar voor een lentedag. Toch gaf ik de tart nog even en inderdaad, de geur begon na een uur ook een geur van melk en iets romigs vrij te geven. De vanille is niet duidelijk herkenbaar in Cinnamon Vanilla, wel is de kaneel vrij zacht en wordt deze continue vergezeld door een zoete, romige geur die het waarschijnlijk aan de vanille te danken heeft.

Als je van kaneel en/of van zoet houdt zal je Cinnamon Vanilla wel waarderen. Ik helaas niet echt.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Cinnamon Vanilla
Author Rating
3