Dáár is ie dan! De veelbesproken nieuwe geur van de Pure Essence lijn.

Yankee Candle Cherry Blossom heeft een betoverende arm vol verse voorjaars bloemen die elke ruimte zoet roze en gelukkig maakt.

Top note: Kersen
Middle note: Roos | Kersenbloesem | Jasmijn
Base note: Poederachtige Musk | Sandalwood

Deze geur kwam 1 januari uit in Nederland samen met Linden Tree en Wild Mint. Er wordt al vol lof over Cherry Blossom gesproken. Yankee Candle had al eerder een Cherry Blossom maar deze 2017 variant blijkt heel anders te ruiken.

Ik ruik een heel vrouwelijke geur, zachte bloemen: ’s zomers, zacht, lief en roze. Ik vind het wel een typische voorjaarsgeur en zou het zelf niet snel branden tijdens deze nog donkere dagen. Ik ruik een zachte bloemengeur, vermengd met een fruitige noot wat doet denken aan een lichte kersengeur.

Yankee Candle Cherry Blossom

De tart is niet enorm sterk maar ook zeker niet licht en blijft lang aanwezig, ook na het uitblazen van het waxinelichtje. Een halve tart moet ook ruim voldoende zijn om een woonkamer te vullen met geur. Mocht je normaal niet van bloemengeuren houden maar houd je wel van fruitig, dan zou ik toch eens deze tart gaan proberen. Het is namelijk echt een verrassinkje!

Yankee Candle Cherry Blossom is bij vrijwel elk Nederland verkooppunt verkrijgbaar. Een tart kost € 1,99. Deze kun je ook in tweeën of drieën breken en per keer kun je er tot wel acht branduren uithalen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Cherry Blossom
Author Rating
4