Yankee Candle Cherries on Snow wordt als volgt beschreven:

Een betoverende, sprankelende mix van lichte, sappige kersen met zoete amandelen en een ijzige frisheid.

Cherries on Snow heb ik eerder kunnen bemachtigen als USA special. Helemaal uit het verre Amerika kwam deze tart naar Nederland om mij blij te maken en het vervolgens in de kast te leggen totdat deze geur dan ook in Nederland te koop was in alle uitvoeringen. Haha, handig.

Deze zoete kersengeur is bijna snoepachtig. Nu ik achteraf lees dat er amandel in de geurnoten zit begrijp ik al beter waar het zoete en toch ook aparte geurtje vandaan komt. Deze tart ruikt naar een toetje en ik krijg bijna zin er slagroom op te spuiten. Cherries on Snow is zeker een zoete kersengeur voor de zoetekauw of fruitliefhebber. De amandelnoot maakt het een lief geurtje.

De sterkte van één hele tart verbaast mij. De tart heeft drie uur lang mogen branden waarna het lichtje uitgeblazen werd (weer door mijn waxmelthatende vriend natuurlijk) en vanochtend rook ik Cherries on Snow nog steeds in de kamer. Een vrolijke geur voor het gehele jaar maarrrrr… je moet wel van zoet houden 😉

Cherries on Snow is nu ook in Europa te koop in alle mogelijke vormen: tarts, votives, small jars, medium jars en large jars. Bij My Candle Store hebben ze het gehele assortiment al in de winkel liggen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Cherries on Snow
Author Rating
5