Yankee Candle Camomile Tea wordt als volgt beschreven:

The wonderfully soothing aroma of camomile and honey steeped with tea leaves and a touch of citrus zest.

Deze geur is razend populair en tóch alweer een tijdje uit het assortiment bij Yankee Candle. Wáárom is die geur toch zó geliefd!? Ik ging bij The Perfect Taste in Wassenaar langs omdat ik had gezien dat zij Yankee Candle verkopen en wat vond ik daar: Camomile Tea! Ik heb een hoop tarts meegegraaid om zeker te weten dat áls ik deze heel lekker vond ik in elk geval nog wat had.

Ik vind de geur niet heel sterk. Een tart geeft genoeg geur af voor mijn woonkamer maar het is geen geur die je snel opmerkt zoals die van Goose Creek bijvoorbeeld wel zijn. Ik vind subtiel prettig, vooral als je lekker in huis bezig bent of het net even wat huiselijker wil maken binnen.

Camomile Tea is één van Yankee Candles’ geuren met honing en dit is de enige waarin ik het duidelijk ruik. Zachte, zoete honing: lekker! De kamille werkt kalmerend en ruikt zacht kruidig zoet, vrijwel hetzelfde als een kop stomende kamillethee wanneer je even een momentje voor jezelf neemt.

Een fijne relaxgeur dus.

Even later kwam ik een medium jar tegen op Marktplaats en heb deze aan mijn verzameling toegevoegd. Hopelijk komt Camomile Tea ooit nog terug, ik vind het eeuwig zonde dat het niet meer te verkrijgen is.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Chamomile Tea
Author Rating
5