Yankee Candle Black Plum Blossom wordt als volgt beschreven:

The deliciously enticing nectar of beautiful black plum blossoms with hints of white musk and vanilla.

Fruit en bloemen, een ideale combinatie voor het voorjaar. Een kleine herinnering aan de mooie zon en het zomergevoel. Wat mij betreft is deze tart een goede combinatie tussen zoet fruit en een donkere bloem. De vanille kan ik zo gauw niet herkennen en de musk heb ik eerlijk gezegd ook niet direct ontdekt.

Het is een geur die je misschien zelfs in het najaar kunt branden omdat het wat donkerder en zoet is met een hint van sappig fruit. De geur is zeker niet te zoet als snoep of sommige kersengeuren maar is vergelijkbaar met zoete bloemen.

Ik gebruikte een halve tart. De geur was niet zo sterk dat het door mijn hele woonkamer en keuken kwam. Ik had de brander (met theelicht) in de doorgang tussen keuken en woonkamer gezet maar helaas was in het voorste deel van de woonkamer vrijwel niets te ruiken. Wel in de ruimte dichter rond de brander. Zeker een fijne geur en eentje die ik vaker zou willen branden. Of ik er een kaars van zou willen weet ik niet. Ik zou blijven verzamelen. Er zijn bloem-fruitcombinaties die er voor mij meer uitspringen. Toch ben ik zeker niet teleurgesteld.

Black Plum Blossom is een geur die in het standaard assortiment zit en bij vrijwel iedere Yankee Candle dealer te verkrijgen is. Ik kocht deze tart bij My Store.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Black Plum Blossom
Author Rating
4