Yankee Candle Autumn Night wordt als volgt beschreven:

De herfstavond nodigt je uit met tonen van bosgrond en dromerige intermezzo’s van lavendel en bos geuren.

Oeh wat is ‘ie mooi hè?
En gezien ik dol ben op houtgeuren en lavendel keek ik ernaar uit deze te ruiken. Door alle drukte moest ik even wachten tot ik er de kans toe kreeg maar eindelijk heb ik dan een tart kunnen bemachtigen en deze geur kunnen uitproberen.

Het allereerste wat ik ruik is mannelijk. Aftershave. Een pittige, kruidige aftershave. Dat had ik niet verwacht, ik had een wat groene, houtige geur verwacht met een vleug lavendel. De lavendel is in deze geur wel herkenbaar en zorgt ervoor dat deze geur ook een ontspannende werking heeft. Normaal vind ik dit soort mannelijke geuren snel te zwaar en ruiken alsof je naast iemand met veel te veel aftershave in de lift staat, verstikkend dus. Autumn Night doet dat weer niet, die is wat zachter en vriendelijker.

Ik vind de kleur van de was en het label zó mooi. Stel dat je de jar half opgebrand hebt en de vlam precies achter die lampionnen op het label zit Afbeeldingsresultaat voor hartje emoticon

Autumn Night is een van de herfstgeuren 2016 van Yankee Candle en is in Nederland te koop van tart tot large jar.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Autumn Night
Author Rating
4