Yankee Candle Angel Wings wordt als volgt omschreven:

Spirits rise on this beautiful, airy aroma of joyfully sweet spun sugar, heavenly sheer flower petals and divinely smooth vanilla.

Top: Sugarcane, Glazed Caramel
Mid: Sheer Muguet, Sugared Marshmallow, Sweet Jasmine Petals
Base: Vanilla Bean, White Musk, Creamy Amber, Malted Vanilla

Een van mijn favoriete Yankee Candle geuren.
Subtiel, lief, zacht en zoet, een geur die altijd kan! Ik ga hier zeker nog eens een jar van aanschaffen. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat de omschrijving van deze geur zo ontzettend zoet klonk. Als je het leest zou je denken dat Angel Wings een heel zoete, bijna snoepachtige geur is, maar zo ervaar ik het niet.

Ik ruik in deze geur zeker de vanille, toch zou ik Angel Wings niet als vanillegeur willen bestempelen, noch als marshmallow noch als suiker. De geur begint zachtzoet, met de zachte vanillegeur die zich perfect mengt met een bloemige noot, iets romigs en wat zachte, witte musk. Geen enkele noot in deze geur is sterk of teveel aanwezig. Ook mensen die zoet normaal verafschuwen zullen deze geur kunnen waarderen. De naam Angel Wings past er dan ook perfect bij, alles eraan is vredig en lief.

Yankee Candle Angel Wings is een geur uit het standaard assortiment en het gehele jaar door in Nederland te verkrijgen bij o.a. My Candle Store. De geur behoort tot de Festive groep al vind ik dat geheel onterecht. Dit is juist zo’n geur die het hele jaar door kan. Hmmm, ik ga eens snuffelen voor een jar ;)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Angel Wings
Author Rating
5