Vanilla Bean is een van de standaard geuren van WoodWick en komt in allerlei kaarsvarianten, maar ook in een mini waxmelt.
Één waxmelt weegt 22,7 gram, kost € 2,50 en is twee tot drie keer te gebruiken.
Volgens WoodWick geuren de melts vier uur lang.

Ontspan met de warme natuurlijke geur van pure vanillebonen.

Mijn gedachte bij Vanilla Bean is een droge vanillegeur, wellicht wat frisser dan de bakkerijgeuren maar dat maakt WoodWick niet waar.
Dit is nou echt zoete bakketvanille. Droog vond ik de geur nou niet geweldig, maar op de brander werd de geur warm en knus. Ik vind deze vanillegeur heel erg lekker. Het is wat romig en kleverig, maar er zit geen bakgeur aan als koek. Gewoon precies goed.

Ik sneed de melt door midden en plaatste het op een mediumhoge brander met theelichtje. De WoodWick melts schijnen het minder goed te doen op een elektrische brander. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd. De was is wel vrij hard, dus ik kan het me voorstellen.
De sterkte was meer dan prima, de geur brandde op de hal en trok door het hele huis, heerlijk!

De WoodWick Vanilla Bean waxmelt heeft het zo’n zes uur lang volgehouden tot de geur wat zwakker werd.

En nog een voordeel van WoodWick, het is zeer goed verkrijgbaar!
Lees HIER waar je het online kunt kopen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
WoodWick Vanilla Bean
Author Rating
5