De WoodWick Pure Comfort Mini Candle in een uitgebreide review. WoodWick heeft een prachtig design voor hun geurkaars. Bij deze Mini Candle is dat niet anders. Dit in combinatie met een sfeervolle houten lont die knispert tijdens het branden maakt het een musthave. Toch?

Woodwick geurkaars Pure Comfort is een van de frisse geuren van Woodwick. WoodWick Medium Candle Pure Comfort is de geur van aan de waslijn gedroogde linnen met hints van puur fruit en musk van satijn.

Een WoodWick Mini Candle is 7 cm breed, 8 cm hoog en heeft 20 branduren. De kaarsjes kosten € 11,95 en hebben een houten lont dat knispert zodat het lijkt alsof je naast de open haard zit. De kleur van de geur Pure Comfort vind ik al prachtig, mooi neutraal en fris. De vorm van het glas en het houten deksel zijn strak en zullen in elk interieur passen. Ik zou een WoodWick kaars ook een heel leuk cadeau vinden om te geven, ik denk dat iedereen dit design mooi vindt.

Ik brandde deze kaars tijdens een warm bad. Ja, ik ga vaak in bad, ik weet het. In onze badkamer hebben wij een TV, zodat ik mijn serie Nashville kan kijken of een goede chickflick zonder zuchtend vriendje om me heen. Dit kleine kaarsje stond op een goede plek, niet te ver, niet te dichtbij. Ik moest gewoon het volume van de TV omhoog gooien omdat de lont zo’n lawaai maakte! Het bleef knetteren. Ik moet mezelf op zo’n moment overtuigen niet teveel focus op het lawaai te leggen, soms valt het reuze mee, maar blijf ik in mijn aanstelleritus hangen. Zoiets als klappertanden als het nog 15 graden is buiten. Als ik mezelf even tot de orde roep gaat het wel weer. Maar nee, deze lont niet. Ik vind het echt veel te veel lawaai en dus zal ik voortaan die kaars altijd ver weg zetten.

WoodWick Pure Comfort Mini Candle

Maar, als je de kaars ver weg zet, dan wordt de geur ook zwakker?!
Ja.
Nu stond de kaars niet ver weg en ik rook nog niets. Ik rook alleen wat verbrand hout, opzich knus, maar deze geur zou fris moeten zijn.

Ik ruik geen linnen, fruit of satijn. Ik ruik brand. De lont is niet heel lang en de vlam is ook stil, dus daar zal het niet door komen? Gelukkig poolt dit kaarsje al binnen een half uur en mooi ook. In totaal heeft hij 2 uur de kans gehad zich te bewijzen maar helaas. Ik vind het een prachtig kaarsje om naar te kijken maar hierna zal ik het niet weer willen hebben. Eigenlijk gek, want de Trilogy’s Café Sweets large en medium Warm Woods vind ik echt geweldig goed (op het geluid na).

Deze kaars is nog (lang) niet op en staat op mijn “opmaaklijst”, dus het krijgt nog wat kansen. Mocht ik me bedenken over dit kleintje, update ik uiteraard. Je kunt deze kaars bestellen bij diverse webshops, je vindt een aantal op mijn pagina “Verkrijgbaarheid”.

Summary
Review Date
Reviewed Item
WoodWick Pure Comfort Mini Candle
Author Rating
1