De Woodwick HeartWick Fireside geurkaars wordt als volgt beschreven:

De natuurlijke geur van amber, vetiver en musk voor een gezellige avond bij een warm haardvuur.

Ik had al enige tijd een oogje op deze. De HeartWicks.
Een vriendin kocht er een en direct was ik jaloers. Ik beschreef al eerder WoodWick kaarsen en dat ik helemaal knettergek werd van het geknetter. Ik kan er maar niet aan wennen. Maar ja, dan sta je met je neus erin en naar die prachtige potten te kijken en ga je toch overstag.

De HeartWick kaarsen van WoodWick hebben een extra brede lont. Zo krijg je een echt haardvuureffect, want deze vlam is niet alleen groot maar knettert ook nog eens. Ik was bij Kadoshop de Duizendpoot aan het snuffelen en er roken zoveel kaarsen echt heel erg lekker dat het lastig kiezen was. Uiteindelijk was het kiezen tussen Campfire Marshmallow of Fireside. Campfire Marshmallow was te vergelijken met de gelijknamige geur van Goose Creek en Fireside was.. nouja, een soort open haard geur.

WoodWick Heartwick Fireside

Omdat ik al een pot Campfire Marshmallow heb en ook al een vergelijkbare geur van Bath & Body Works koos ik voor de geur Fireside. Eenmaal thuis verbaasde Jonathan mij door te zeggen dat hij dit nou toch een mooie kaars vond. Dan heb je mij sowieso enthousiast. Diezelfde avond ging de fik erin. Je moet de vlam wel even langer bij de lont houden voordat het aan wil gaan.

WoodWick Heartwick Fireside

De vlam ging direct aan en bewoog zich langzaam over de gehele lont. Het midden van de lont was nog wat verlegen, die ging tussendoor even uit maar nadat ik die opnieuw aanstak brandde de hele lont en echt, het is een plaatje. Deze kaars is zo luxe, alleen al die mooie glazen pot en dat houten deksel. De geur is ook echt lekker sterk aanwezig en de prachtige, brede vlam maakt het helemaal af. Ik vind het echt prachtig!

WoodWick Heartwick

De was is vrij zacht en smelt dan ook snel. Ja, deze kaars is echt een goede toevoeging aan mijn huidige verzameling! Laatst hadden we bezoek en heb ik de kaars op de wandkast gezet en aangestoken. Het rook naar een luxe haardvuur en ik kreeg meerdere opmerkingen dat de kaars zo ontzettend mooi was. Ze schrokken wel wat van de prijs maar ik vind zoiets exclusiefs dan toch die centen wel weer waard.

Om de kaars optimaal te branden kun je het op de deksel zetten. Zo blijft het mooi recht en poolt de kaars ook het beste. Zonder hulp gaat dat binnen anderhalf uur. Ik vind dat vrij snel voor een kaars die zo breed is. De geur is sterk aanwezig en echt door het gehele huis te ruiken. Soms vind ik het zelfs even teveel en zet ik de kaars verder weg. Ik denk dus ook dat als je een grote woonkamer hebt de Heartwick de geur alsnog perfect kan verspreiden. De geur Fireside is echt een aanrader, lekker rokerig en die amber maakt het af. Bovendien zal niemand dit vies vinden gok ik zomaar.

En nog een heel groot voordeel? Deze lont is anders dan die van de andere WoodWick kaarsen en knettert niet zo hard! Woehoe! Ik ben er blij mee.

WoodWick Heartwick Fireside

Een Heartwick kaars van WoodWick kost € 29,95 tot € 32,95 en heeft 50 branduren. De pot is 11,5 cm breed, 19,5 cm lang en 9 cm hoog. Je kunt deze kaarsen online bestellen maar WoodWick is ook gemakkelijk in fysieke winkels te vinden. Je kunt HIER kijken of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Wil je liever online bestellen kun je op de pagina Verkrijgbaarheid kijken welke online winkels WoodWick verkopen.

Tip: Kadoshop de Duizendpoot heeft exclusieve geuren.

Summary
Review Date
Reviewed Item
WoodWick HeartWick Fireside
Author Rating
5