De grabbelgeur van deze week werd Stargazer Lily van Waxmeltsenzo.
Ik heb wel eerder een blog geschreven over haar producten, allen zijn handgemaakt en de geur die van deze melts af komt is van zulke goede kwaliteit dat je nauwelijks verschil merkt met de betere merken.

Ik pak eigenlijk nog maar heel weinig de cups. Waarom weet ik eigenlijk niet eens, misschien is het mijn opmaakfobie. Dit cupje van Stargazer Lily bevat zo’n 20 gram was en je zou een cupje twee keer kunnen gebruiken. Dit keer pakte ik een wat grotere brander dus heb ik in één keer de inhoud van het cupje op de brander gemikt.

Ik kende deze geur al en heb wat extra besteld omdat ik het zo’n verrukkelijke bloemengeur vind. Ken je ook Stargazer Lily van Yankee Candle? Ik denk dat de variant van Waxmeltsenzo een dupe is want het lijkt enorm. De sterkte van de melt is goed, sterker nog, het is nu zo’n drie dagen geleden dat ik de melt ook even brandde op het toilet en ik ruik het nog steeds als ik daar binnen stap. Daarvoor stond het in de woonkamer maar omdat het vrij sterk was moest ik de brander verhuizen van mijn waxmelt-intolerante vriendje.

De geur is heel puur, je ruikt alleen de lelie en er is verder geen mix herkenbaar. Het is een vrij zware maar toch zoet frisse bloemengeur en perfect voor het voorjaar! De geur heeft het een uur of 5 mogen doen waarna ik helaas het waxinelichtje uit moest blazen. De geur die eraf kwam was namelijk nog steeds meer dan prima. Bij handgemaakte melts kun je soms pech hebben en vrij snel wax ruiken, maar bij Waxmeltsenzo heb ik die ervaring eigenlijk vrijwel nooit meer. De kwaliteit is echt goed en dat voor maar één euro per cupje!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Waxmeltsenzo Stargazer Lily
Author Rating
5