Village Candle Fields of Clover is werkelijk een unieke geur en wordt beschreven als volgt:

De perfecte combinatie van vers groene nuances, perfect vermengd met de zachte delicate bloemen van klavervelden die u doen denken aan het buitenleven. Stel jezelf voor, schommelend in een hangmat terwijl een koele zomerbries je omringd met de geur van vers gemaaid gras.

Werkelijk waar, ik ken geen enkel andere geurkaars of waxmelt die zó dicht in de buurt komt van de werkelijk beschreven geur. Hoe, vertel me hóe is het mogelijk dat een geurkaars werkelijk naar vers gemaaid gras ruikt? Hoe doet men dat?

Dit is een ultieme en unieke voorjaarsgeur die ik de afgelopen dagen dan ook meerdere keren brandde. Het is een sappige grasgeur, heel groen en precies zoals versgemaaid gras ruikt. Er zit geen andere geurnoot doorheen die mij opvalt. Er bestaat ook een geur van Yankee Candle: Green Grass, maar deze is echt totaal niet te vergelijken met Field of Clovers. Green Grass is wat bloemig en zoeter en ik herken daar nou geen gemaaid gras in.

Bovendien vind ik Village Candle kaarsen echt goed geur afgeven. Dankzij de twee lonten heeft deze large jar al binnen een uur een mooie pool en de geurverspreiding is precies fijn. Je hebt ook geen zin in een overheersende grasgeur natuurlijk. Ik hoop dat Village Candle deze in haar assortiment houdt want zodra deze op is komt er sowieso nog een pot!

Field of Clovers was een tijdje uitverkocht maar gelukkig heeft Kadoshop de Duizendpoot haar weer op voorraad. Je kunt ook waxmelts van deze geur bestellen om het eerst eens te proberen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik de wax van Village Candle vaak wel anders vind ruiken dan de kaarsen, meestal ruiken de kaarsen lekkerder.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Village Candle Fields of Clover
Author Rating
5