Village Candle Beach Party wordt als volgt omschreven:

Sweet nectar of orange flower and white musk.

Degene die van musk houdt, houdt ook van Beach Party. Deze geur is echt heel musky en wordt opgefleurd met de zoete geur van de bloemen en de nectar. Het is een licht fruitige noot die erdoor heen komt zetten en de bloemen zijn zachtzoet en toch fris met een oranje geur eraan.

Normaal vind ik musk niet zomers maar Village Candle heeft met Beach Party toch een lekkere zomergeur weten te maken voor de muskliefhebber. De waxmelts van Village Candle zijn niet mijn favoriet, ze doen het niet zo lang en vaak blijven bepaalde geurnoten achterwege. Dit terwijl je ze in hun kaars in dezelfde geur wel allemaal heel goed ruikt. Vaak zijn de kaarsen sterker dan de waxmelts, dit is bij de meeste merken juist andersom. Ik koop daarom ook geen waxmelts meer van hen, maar van de kaarsen ben ik een enorme fan. Een waxmelt is ook niet eens aan te raden als probeersel voordat je een kaars wel of niet zou willen aanschaffen, het kan namelijk gewoon heel anders ruiken.

Dankzij de bloemen, de licht fruitige noot en de aanwezige musk vind ik dit een lekkere geur. Het blokje houdt het niet lang vol, na vier uur is de meeste geur er wel af en begin je een bijgeur te ruiken die zich mengt met de geur van warme was. Helaas. Qua sterkte vind ik dit tegenvallen, de geur echter niet. Ik ben benieuwd hoe de kaars ruikt, die moet dan wel heel lekker zomers zijn. En kijk dat label, zo vrolijk!

Voor een pakje waxmelts van zes blokjes betaal je bij Kadoshop de Duizendpoot € 5,95. Je kunt ook één blokje proberen voor € 0,99.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Village Candle Beach Party
Author Rating
3