Ook ik start een opmaakdoel. Iets verlaat, dat wel, maar beter laat dan nooit was mijn gedachte.

Ik start klein, ik wil namelijk ook af en toe wat testen voor de blog of een favoriet branden. En deze geuren heb ik of al gebrand of zou ik niet snel branden omdat ik iets lekkerders kan vinden in mijn bakken. Ik heb helaas alleen de avonden om iets te branden, of niet eens omdat mijn vriend een allergie heeft en het benauwd krijgt van waxmelts. Waar ik eerder in elke kamer een melt brandde, kan ik dat nu alleen op de gang of als hij niet thuis is. Dus, ik begin zo:

opmaken

Zoals je ziet bewaar ik mijn aangebroken Yankee Candle tarts in ziplockzakjes. Deze bestelde ik online bij Moniss. In de zakjes van 60 x 80 mm past een halve tart. Van deze tarts heb ik alleen van Sparkling Snow nog een backup liggen. De rest heb ik ook al een flinke tijd niet gebrand. Nu ik ze op móet maken deze maand kan ik gelijk beoordelen of er nog een backup zou moeten komen.

Dan heb ik vier cups geselecteerd van Waxmeltsenzo. Deze cups zijn vrij oud en ik vrees dat de kwaliteit van de geur dan ook wat achteruit is gegaan. Dat is gelijk de test. Ik heb deze cups al ruim een jaar liggen namelijk. Alle cups hebben nog maar een halve inhoud, dus ongeveer 10 gram was. De geuren zijn Koffie Verkeerd, Sweetgrass, Aloë Vera & White Lilac en Bourbon.

Tot slot heb ik nog vier kleine cups gekozen. De maker hiervan heette eerder Wax & Body, maar noemt zichzelf nu Geurwaxjes. Ze heeft echt enorm veel keuze. De kleine cups bevatten ongeveer 9 á 10 gram was.

Verlaat opmaakdoel geurwaxjes

Ik ben benieuwd of ik het ga redden. Ik heb alles bij elkaar in een jar holder gedaan en ik zou dus een paar keer per week een geur uit dit bakje moeten pakken. Sinds ik Yankee Candle en andere merken heb ontdekt ben ik wat verwend en pak ik niet zo gauw de handgemaakte melts meer. Wie weet doe ik wel een ontdekking. En zo niet? Geeft niet, dan ruimt het in elk geval mijn bakken mooi op.

Uiteraard schrijf ik een nieuwe post aan het einde van de maand over dit doel. Heb ik het wel of niet gehaald? En wat vond ik van de geuren?
Wish me luck :)