Nee toch. Ik heb zoiets verschrikkelijks ontdekt dankzij deze Cake Batter Fudge waxmelt van Sweet Mam’selle. Schande!
Cake Batter Fudge is echt. Het bestaat. Je kunt het vrij eenvoudig maken van cakebeslag. Ja mensen, cakebeslag. Iets lekkerders is op aarde niet te verkrijgen. En googlen op de naam van deze snack is iets dat je écht niet moet doen. Al helemaal niet als je net als ik zojuist een veel te laat zomerdieet begonnen bent waarin je koolhydraten en suikers vermijdt. Ik ga het doen, ik ga dit doen, ik ga het maken, ik ga het eten en ik kom hierop terug.

Zo. Waxmelt.
Helaas kon ik geen beschrijving van deze geur vinden dus je zal puur op mijn oordeel moeten afgaan of je het wel of niet wil. Ben je een zoetekauw maar houd je niet van bakgeuren? Dan wil je deze geur proberen.

Ik heb één van deze prachtige tarts op mijn elektrische brander met lamp gedaan en wat rook dat al gauw heerlijk. Het is gemaakt van een vrij zachte was dus het smelt lekker snel waardoor je ook binnen 20 minuten al van een geur kunt genieten. De bolletjes die je op de tart ziet zitten smelten niet maar blijven gewoon tussen de was drijven.

Cake Batter Fudge ruikt naar vanille en boter, maar ook ruik ik er een suikergeur in. Het is echt goddelijk, heerlijk warm en zoet en het doet me inderdaad denken aan cakebeslag maar dan zoeter. Je ruikt geen koek- of cakegeur. Yum!

Helaas is deze geur bij Zimbali Candles al uitverkocht maar wie weet keert deze nog wel terug. In de gaten houden dus!
Overigens kun je bij Sweet Mam’selle ook custom orders plaatsen. Dit heb ik zelf nog nooit gedaan maar je kunt in dit artikel van My Obsessions lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sweet Mam'selle Cake Batter Fudge
Author Rating
5