Ik laat Sweet Mam’selle waxmelts voornamelijk onaangeraakt liggen in mijn opbergbakken vol waxmelts. Dit komt omdat ik ze zo ontzettend mooi vind dat het toch wel zonde moet zijn om die op te branden, toch?!

Sweet Mam’selle Butterscotch Brulee is een karamel latte geur met suiker, room en geroosterde koffiebonen

Er wordt aangeraden Sweet Mam’selle op een elektrische brander te smelten dus dat deed ik ook bij deze weer. Ik heb deze schattige hartjes eerder besteld bij Zimbali en heb daar een shoplog over geschreven. De waxmelts zijn altijd maar tijdelijk op voorraad en elk seizoen wijzigen die geuren weer. Maar goed, wie weet krijgen ze Butterscotch Brulee weer terug dus ik plaats bij deze tóch een review.

Net als mijn eerdere ervaringen met Sweet Mam’selle waxmelts is ook deze melt weer heerlijk sterk. En wat een geweldig gezicht hoe deze melt smelt in de brander, dankzij het witte schaaltje kan ik goed zien hoe de glitters in de bruine wax zwemmen; wauw!

Ik ruik een zachte koffiegeur, inderdaad vergelijkbaar met een latte macchiato. Wij hebben thuis een Tassimo koffieapparaat en daarmee kan ik ook heerlijke karamel latte macchiato’s maken. Gooi daar nog een schep vanillesuiker in en je hebt de geur Butterscotch Brulee. Lekker maar érg zoet en ik heb de branduren ook niet helemaal op kunnen maken. Ik was de geur vrij snel zat ondanks dat ik het heerlijk vond. Het is best wel overheersend en mega zoet.

Ik heb nog een hartje van deze geur over gelukkig. Wie weet deel ik het een volgende keer in tweeën, dan is het minder erg dat ik de branduren niet op kan maken 🙂

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sweet Mam'selle Butterscotch Brulee
Author Rating
5