Sweet Mam’selle Berry Fluff Cupcake is mierzoet. Het wordt op de website van de winkel waar ik het kocht kort en krachtig omschreven:

Berries, Marshmallow and Cake.

Tweede Paasdag kocht ik bij Kadoshop de Duizendpoot twee waxmelts van Sweet Mam’selle. Ik las er lovende berichten over en ik vind ze zo mooi dat ik, ondanks de prijs, twee meenam om te proberen. Deze schattige cupcake in de geur Berry Fluff Cupcake was er één van.

Allereerst: au! Het deed zeer deze prachtige cupcake te moeten slopen. Ik kon het namelijk niet over mijn hart verkrijgen deze in één keer in de brander te moeten mikken. Nee, hell no. Dus ik sneed het in tweeën en stopte de ene helft in mijn brander. En, heel eigenwijs, hoewel er aangeraden wordt deze melts in de elektrische brander, ik deed het in een gewone.

Sweet Mam'selle Berry Fluff Cupcake

Drie waxinelichtjes! Drie. Van elk vier branduren. Wauw, er bleef geur vanaf komen! Bij het derde waxinelichtje werd de geur wel wat zachter, die was de eerste branduren megasterk. Als je niet van (te) zoet houdt moet je Berry Fluff Cupcake echt laten liggen. Het ruikt naar zoete bessen, lichtzurig, heel veel suiker en zoete vanille (waarschijnlijk dus die marshmallow). Cake ruik in deze geur echter niet.

Ik ben om. Sweet Mam’selle is geweldig. Helemaal voor zoetekauwen zoals ik.

Deze leuke cupcake kun je nog bestellen! Voor € 4,99 is deze nog te koop. Een cupcake weegt ongeveer 30 gram.
Klik HIER om direct naar dit product te gaan. Maar wees snel, want ze zijn bijna uitverkocht.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sweet Mam'selle Berry Fluff Cupcake
Author Rating
5