Enige tijd geleden plaatste ik mijn eerste bestelling bij Sense Candles. De shoplog kun je HIER teruglezen. Ik bestelde er ook een kaars om te kunnen proberen wat ik van de kwaliteit zou vinden. Het design spreekt me aan en ze hebben heerlijke geuren op hun website staan.

Sweet Dreams wordt als volgt omschreven:

Sweet Dreams neemt je mee op een reis terug naar je jeugd.
Een speelse mix van suikerspin, vanille, karamel, aardbei, framboos en citroen op een subtiel bedje van musk, houtgeuren en lelietjes van daalen. Zodra je deze geur eenmaal geroken hebt, zou je niets anders meer willen!

Echt wat voor mij. Zoet, zoeter, zoetst. En ik hoopte dat het wat op de geur Pink Sugar zou lijken. De kaars wordt geleverd in een luxe verpakking en de doos zit helemaal vol met vulling zodat de kaars heel bij je aankomt.

Sense Candles Sweet Dreams

Wat ik echt heel jammer vind is dat deze kaars geen deksel heeft. Ik moet mijn kaarsen altijd weer opbergen omdat mijn vriend veel vanuit huis werkt en de geur van de kaarsen niet te harden vindt. Bij de meeste potten kan ik zo de deksel erop zetten maar bij deze niet. Je kunt nu ook niet stapelen wat bij een hoarder als ik toch als een nadeel bestempeld kan worden šŸ˜‰

Het design is mooi strak en zal dus in elk interieur passen. Dankzij de twee lonten verwacht ik ook dat deze kaars heel goed zal gaan poolen. Fijn, want dan kun je deze dus ook een uurtje aansteken als je niet zo lang de tijd hebt thuis wat bij mij nogal vaak voorkomt.

Sense Candles Sweet Dreams

Sense Candles gebruikt eenĀ combinatie van 75% sojawas en 25% parafine en een grote hoeveelheid geurolie. De kaars bevat 210 gram was en zou 35 tot 40 branduren hebben. Je betaalt er ā‚¬ 14,50 voor. Ik vind het een heel nette prijs voor wat je krijgt.

De kaars van Sense geeft veel geur af voor een redelijk kleine kaars. Ik ruik geen mierzoete suikerspin maar een zachte pink sugar geur. Je kunt het vergelijken met een zachte suikerspingeur en iets licht bloemigs erdoorheen. Ik ben aangenaam verrast, heel erg lekker! Ik hoef de kaars ook helemaal niet lang te branden om lang geur te houden. Het blijft namelijk vrij lang in je kamer houden.

In tegenstelling tot een hoop andere merken blijft de lont mooi schoon, hoef ik niets bij te knippen of recht te duwen, ik hoef niet te prutsen met foliejasjes of andere fratsen. Binnen een half uur heb ik namelijk een geweldige pool. De lichtgekleurde was kleurt prachtig geel dankzij de vlammen en de vloeibare was en de salontafel ziet er opeens bijzonder sfeervol uit.

Sense Candles

Voor mij zeker weer eens een Sense geurkaars. Ook is het een leuk cadeau-item deze maand voor mijn familie en vrienden.
Sense Candles heeft ook waxbars. Daar kun je blokjes vanaf breken en in een geurbrander smelten. De geurolie komt dan vrij en zodra je niets meer ruikt kun je de wax verwijderen en vervangen met een nieuw blokje. Zo kun je wat geuren uitproberen voordat je aan een kaars begint.

Kijk anders gewoon eens rond op hun website. Die ziet er ook prachtig uit en er staan veel tips op.
Inmiddels is mijn kaars bijna op dus ik heb er alweer een paar op mijn verlanglijstje gezet :D

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sense Candles Sweet Dreams geurkaars
Author Rating
5