Scentsy Sugar Cookie wordt als volgt beschreven:

Warm, sweet blend of butter, sugar, and creamy vanilla.


Deze geur van Scentsy nam ik over via een verkoopgroep op Facebook. Zelf heb ik ook eens Scentsy besteld en daar moet ik nog steeds iets over schrijven. Inmiddels liggen die geuren ook alweer een tijdje in mijn bakken te wachten op gebruik. Komt eraan, beloofd!

Scentsy is een merk dat (nog) niet verkrijgbaar is in Nederland. Je koopt Scentsy via consulentes en de gemakkelijkste weg was altijd via de Duitse. Helaas begreep ik dat zij, Anita Rohr, stopt of reeds gestopt is. Ik weet dat er ook besteld wordt via Kara uit Groot Brittannië maar dat heb ik zelf nooit gedaan dus daar kan ik je helaas niet adviseren.

Sugar Cookie is exact als de beschrijving. Het ruikt naar rijke, plakkerige vanille met veel boter en suiker. Ik ruik hier geen koekgeur in. Scentsy wax doet het het beste op een elektrische brander die niet te warm wordt. Scentsy raadt haar eigen branders aan, daar heb ik er zelf één van in bezit maar ik vind ze echt vreselijk traag warm worden dus om eens 2 uur onderuit te zakken met een meltje is geen doen. Na een half uur tot een uur ruik je dan namelijk pas de geuren. Dit blokje brandde ik daarom in mijn Long Island brander en dat ging meer dan prima. Ik heb het blokje twee keer drie uur lang gebrand en dat hield het goed vol met zeer veel geur.

Ons huis rook zó zoet, ik kreeg er trek van! De sterkte is goed, flink aanwezig zelfs. Mijn ervaring met Scentsy is tot nu toe uitermate goed, de sterkte stelt me nooit teleur. Ik zal Scentsy vaker op mijn blog beschrijven. Het jammere is dat je niet naar een website kunt gaan en daar flink kunt shoppen. Je moet door de website bladeren, je gewenste geuren noteren en die doormailen aan de betreffende consulente. Daarop maak je het bedrag over en wordt de verzending in orde gemaakt.

Een Scentsy waxbar heeft acht blokjes en kost € 6,50.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Scentsy Sugar Cookie
Author Rating
5