Scentsy Ode to Opulence wordt als volgt beschreven:

Lavish your senses with the sweet, evocative aroma of apricot, blood orange, coconut milk, black currant and spiced vanilla.

Deze melts van Scentsy heb ik enige tijd geleden uit Duitsland besteld. Dit merk is namelijk niet te bestellen in Nederland en alleen via consulentes uit het buitenland te verkrijgen. Het gaat best ingewikkeld. Tot 11 december kun je jouw bestelling nog doorgeven aan Anita Rohr. Dat doe ik zelf via de Facebookpagina. Helaas stopt zij er binnenkort mee. Je kunt je bestelling ook via de UK laten komen maar ik heb een aantal ervaringen gelezen waardoor ik zelf liever naar een andere consulente ga. Mocht je dat toch willen proberen kun je via deze link een heel eind komen.

Ode to Opulence.
Hm. Ik heb er in de zomer besteld en Scentsy is nogal gespecialiseerd in fruitgeuren, dat merk ik duidelijk in vrijwel alle geuren die ik er besteld heb. Ik ben zelf geen grote fan van zoete fruitgeuren en dus zijn een aantal geuren me toch wel tegengevallen. Zo ook deze.

Ik ruik vooral de zwarte bessen en de bloedsinaasappel en de geur is zeer sterk aanwezig. De kokosmelk maakt de geur iets zachter dan een pure fruitgeur. Ode to Opulence is wel een sterke en zoete fruitgeur te noemen die vooral in de zomer gebrand zal worden. Gekruide vanille herken ik er totaal niet in en de perzik zal zich ergers onder de zware geurnoten verstoppen.

Scentsy wax is heel zacht, vergelijkbaar met Goose Creek en komt het beste tot haar recht op een niet al te sterke elektrische brander. Scentsy kan wel op een brander met een waxinelichtje maar dan is je geur wel met vier uur weg. Op de elektrische brander gaat een geurblokje ruim 10 uur lang mee!

Scentsy wax bars kosten € 6,50 en in elke verpakking zitten acht blokjes.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Scentsy Ode to Opulence
Author Rating
3