Goose Creek Candle Coffee Shop wordt als volgt beschreven:

Rich aromas of roasting coffee beans, hazelnuts and mocha surround you in this eye opening scent. Then subtle notes of sweet maple, sugar and milk blend to smooth out the edges and leave you ready to face the day!

Goose Creek Candle kwam met nieuwe geuren en (HELP!) ik vind ze allemaal lekker klinken. Oh arme, arme portemonnee of arme ik want ik moet ernstig opmaken voordat er weer nieuwe potten in mijn kast zullen passen 🙁 Eigenlijk heb ik nu al kaarsen staan waar ze niet passen omdat ik er gewoonweg geen plek meer voor heb. Wax brand ik nauwelijks meer maar voor deze geuren heb ik een uitzondering gemaakt.

Bij Kadoshop de Duizendpoot kun je losse blokjes bestellen van de nieuwe geuren. Handig, nu hoef ik geen vol pakje te kopen terwijl ik geen idee heb of de geur wel wat voor mij is.

Goose Creek Candle heeft ook een andere koffiegeur, Coffee Roast, maar deze hebben zij uit het assortiment gehaald en is dus niet langer verkrijgbaar. Coffee Roast is een koffiegeur met een flinke vleug chocolade en toch vind ik dat een stuk minder lekker. Een goede koffiegeur kan ik enorm waarderen, heerlijk tijdens een zware ochtend na een feestje maar ook als ik lekker vroeg op ben gestaan en terwijl vriendlief zich nog omdraait eens fijn mijn vrouwenserie te gaan bekijken met een flinke mok macchiato. Tot nu toe is Coffee Bean van Village Candle mijn grote favoriet in de koffiegeuren, een zware en dikke koffiegeur met die heerlijke mokkageur en een tikje zwaar omdat het echt geroosterd ruikt. Een echte espressogeur, mjam! Helaas is deze geur lastig te verkrijgen. Zodra ik een large tegen kom is ‘ie van mij!

Goose Creek Coffee Shop
Foto Goose Creek Candles

Coffee Shop van Goose Creek is zoeter dan Coffee Bean van Village Candle. Coffee Shop ruikt écht als een kop verse koffie met een beetje suiker en wat melk. Het ruikt voor mij alsof er een klein zoetje door de zware Coffee Bean heen is gedaan en ik vind het héérlijk! Uh oh!
Het is niet zo zoet of romig als de latte macchiato. Dat zou me te licht zijn. Het ruikt naar de echte koffie die je bij een betere koffietent onder je neus geschoven krijgt. Met zo’n klein schuimlaagje en waar je een scheut melk en een schepje suiker in hebt gedaan. Niet veel meer, gewoon een lekkere dameskoffie 😀 Ik drink het zelf altijd zwart tenzij ik mezelf een macchiato gun.

Nóg een nieuw dingetje: de was van Goose Creek waxmelts is veranderd. Voorheen was de was zo zacht dat het tussen je vingers smolt. Nu is het vergelijkbaar met de was van Bridgewater, het is wat minder dicht van kleur en je kunt de blokjes nu gemakkelijk uit het bakje breken. Voorheen moest je dat snijden anders werd het één grote kliederboel. De geurafgifte is gelukkig nog net zo sterk. Coffee Shop wax brandt helaas geen 10 tot 12 uur zoals bij Goose Creek heel vaak wél lukt maar ik kreeg wel 6 uur lang een heel fijne koffiegeur die de laatste 2 uur minder sterk was.
Ik was even bang dat dat aan de nieuwe was lag maar gelukkig heb ik inmiddels ook twee andere geuren getest en die deden niets af aan de duur van de geurafgifte. Die komen uiteraard ook snel online 🙂

Ben je een koffieliefhebber?
Dan kan ik je Coffee Shop zeker aanraden!
Inmiddels staat hier een large jar HAHAHA.

/verkoopverbod aan.

-Hoe drink jij je koffie?-

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Candle Coffee Shop
Author Rating
4