Pure Soap Vanilla Bean Marshmallow is een handgemaakte waxmelt. Vers gegoten in een vorm naar keuze: een cupje of tablet van zes blokjes.
De geur wordt als volgt beschreven:

Een vanille koekje met hints van marshmallow en karamel.

Zonder de geur te kennen bestelde ik een heel tablet. Ik ken deze geur van Bath & Body Works en die is echt geweldig! Superzoet. De heerlijke geur van zoete marshmallow suikerbommen, het romige en de zachte, warme zoetheid van vanille. Yum!

Koek of karamel kan ik in Vanilla Bean Marshmallow niet snel herkennen. Ik ruik meer de suiker van de marshmallows en warme vanillesuiker dan daadwerkelijk karamel.

Pure Soap haalt het niet bij de sterkte van Bath & Body Works, maar qua geur komt deze fijn in de buurt. Het is wat zachter, minder marshmallow en iets meer vanille maar alsnog echt heel lekker! Ik heb absoluut geen spijt van dat hele tablet.

Ik brandde een blokje op een hoge brander met waxinelichtje en ik heb het twee dagen lang aangezet. Totaal dus ongeveer 8 uur. Twee dagen achter elkaar dezelfde geur doe ik niet snel, maar deze mag dat. En nog een voordeel: dit is geen typische wintergeur. Dus deze kun je lekker het hele jaar door branden!

Je kunt Vanilla Bean Marshmallow vandaag nog bestellen met 15% korting!
Haast je, want de tabletten zijn al uitverkocht: KLIK >>

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pure Soap Vanilla Bean Marshmallow
Author Rating
5