Pure Soap Hyacint wordt als volgt omschreven:

Een sterke zoete geparfumeerde hyacinten geur.

Ik ben opgegroeid in Sassenheim. Sassenheim ligt naast Lisse en in Lisse ligt het Keukenhof. Elk jaar stonden de velden in en om ons dorp vol met tulpen, narcissen en hyacinten. Zodra de hyacinten bloeiden zette ik expres mijn autoraam open zodra ik langs de velden reed. Ik genoot van die geur, het gaf voor mij aan dat het nu toch echt zomer zou gaan worden.

Nog steeds ben ik dol op de geur van hyacinten. Er zijn ook veel mensen die het een verschrikkelijke stinklucht vinden of die er zelfs wat allergisch voor zijn. Not me! Ik haal ze in huis en wil er waxmelts van.

Pure Soap komt goed in de buurt met deze hyacintgeur. Het is duidelijk te herkennen en erg puur. Een blokje doet het ongeveer vier uur in mijn brander tot de geur afzwakt. Netjes voor de prijs want voor slechts € 3,50 kun je dit tablet met zes blokjes al kopen. Pure Soap maakt haar waxmelts ook helemaal zelf.

Dit tablet wil ik op voorraad houden. Niets fijner dan de geur van hyacinten in je woonkamer in Den Haag. Wat kan ik “thuis” dan soms missen.

Wil je het ook eens proberen? Je kunt voor € 1,00 ook een los cupje kopen van 20 gram.
En, ze heeft nu korting! Spiek maar eens op de website: www.puresoap.nl.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pure Soap Hyacint
Author Rating
5