Een tikje laat en dat was omdat ik helaas mijn telefoon had laten vallen waardoor een enorme barst in mijn camera was gekomen. Gelukkig heb ik nu een nieuwe en kan ik weer volop foto’s maken van mijn verzameling.

Een nieuw opmaakdoel voor de maand juli en ik ben vrij enthousiast geweest. Ondanks dat ik mijn opmaakdoel in juni maar net aan haalde heb ik de Moroccan jar holder van Yankee Candle volgegooid met cups. Vrij veel maar ik wil het op. Ik wil van de cups af, ik pak het veel minder en ze moeten eerder op dan tarts omdat de geur snel vervliegt. Ze zijn wel prettig om eens wat te kunnen proberen voordat je een tablet koopt.

Wat ik van Yankee Candle heb gekozen:
Cranberry Twist: deze geur bestaat alweer een beste tijd en toch heb ik het nog nooit gebrand.
Margarita Time: een retired geur die ik laatst in een winkeltje vond en ook nog nooit geprobeerd heb.
Vanilla Bourbon: ook deze geur is retired en er zijn nu nog jars verkrijgbaar. Mocht ik deze lekker vinden, moet ik hier een jar van halen binnenkort.

Opmaakdoel 3 juli

Van Pure Soap heb ik ook een aantal cups geselecteerd:
– Spa Fresh
Carnation
Baby Girl
Parma Violet

Opmaakdoel 3 juli

En van Waxmelts Enzo heb ik de volgende cups gekozen:
Butt Naked
Lovely
Raspberry Vanilla
Surprise Candy
Autumn

Opmaakdoel 3 juli

Verder heb ik nog wat oudjes erbij gepakt waarvan twee van Geurwaxjes zijn, een halve van Pure Soap en een Waxmelts Enzo.

Opmaakdoel 3 juli

Dan, om te testen, de kaars die ik al een lange tijd in bezit heb. De Paris Lavender Macaron van Bath & Body Works 😀 Oh die ruikt zo lekker! Ik durfde deze gewoon nooit te branden. En zie hoe mooi dat label is.

Bath & Body Works Lavender Macaron

Ook ga ik Romance van Sense proberen, dat vind ik zo’n enorm lekkere geur zo uit het doosje.

Sense Candles Romance

Ik ben benieuwd of ik het ga halen, misschien wel niet. Maar ik ga het in elk geval proberen!