En een nieuw opmaakdoel voor de maand juni.

Deze maand hoop ik wat meer te kunnen branden. Natuurlijk moeten de kaarsen op de foto niet allemaal op, ik wil deze kaarsen namelijk allemaal voor het eerst gaan branden deze maand. Ik wil de ongebrande kaarsen niet graag aanbreken. Ze zijn veel mooier als ze nog helemaal vol zitten en nog een schone lont hebben. Maar ja, ik heb nu een kast vol, meer dan vol, en ik moet toch echt een aantal op gaan maken wil ik in juli weer een van de nieuwe geuren kopen.

Wat ik wil opmaken:
– Yankee Candle Lavender Vanilla tart
– Yankee Candle Sweet Strawberry halve tart
– Yankee Candle Sunflower halve tart
– Yankee Candle Fresh Cut Roses halve tart
– Candleberry Vanilla Sugar blokje
– Waxmelts Enzo Cherry halve cup
– Pure Soap Orange Blossom cup
– Heart & Home Oosterse Belofte
– Classic Candle Colourful blokje
– Yankee Candle Pink Sands (restje uit mijn medium jar)

opmaakdoel juni

Wat ik wil testen:
– Yankee Candle Jelly Beans large jar
– Yankee Candle Stargazer Lily large jar
– Yankee Candle Picnic in the Park large jar
– Yankee Candle Sicilian Lemon small jar
– Bath & Body Works Endless Weekend mini candle

Omdat Jonathan snel last krijgt van zijn luchtwegen als ik zware geuren brand probeer ik meer van de waxmelts af te komen. Van kaarsen heeft hij maar heel weinig last dus brand ik die liever. Een waxmelt is natuurlijk wat sterker qua geur. Uiteraard brand ik alleen in de hal of helemaal niet als hij thuis is. Ik wil niet dat hij last heeft van mijn gekke hobby. Dus, de waxmelts moeten langzaamaan uitgedund gaan worden. Niet dat dit heel erg opschiet natuurlijk maar beter iets dan niets! šŸ˜‰

Iets minder cups dan de vorige keer. Toch ga ik proberen weer een aantal te verslijten en zal ik ze noemen/laten zien aan het einde van deze maand. We gaan het weer proberen deze maand en ik zal er weer heerlijk van genieten.

Nu hopen op zomers weer!